Odstranite Napotitveno Storitev URL

Ko se povežete z drugim spletnim mestom in uporabnik klikne to povezavo, lahko skrbnik druge strani v svoji statistiki Analytics vidi, od kod je uporabnik prišel, ali napotitveno spletno mesto/domeno. Lahko pride do primerov, ko ne želite, da drugo spletno mesto ve, od kod prihaja promet.

Zakaj skriti napotitveno spletno mesto

Ne bomo se spuščali v podrobnosti o razlogih za skrivanje napotitvenega spletnega mesta. Ko smo ustvarili to storitev, je bilo naše razmišljanje, da zaščitimo naše strani, ki ustvarjajo partnerje, pred našimi partnerji in konkurenco. Iskanje niš, ki lahko ustvarijo potencialne stranke v pridruženem trženju, lahko traja nekaj časa, zato je treba takšne informacije zaščititi, da jih drugi ne bi kmalu ponovili in tekmovali z vami. Zato je bila odstranitev napotitvenega spletnega mesta ena od uporabljenih rešitev.

Spodaj predstavljena storitev je hitra in brezplačna za uporabo!

Kako uporabljati

Uporaba storitve skrij napotitelja je preprosta, tako da sledite spodnjim korakom:

  1. kopirajte naslednjo povezavo: „http://iwebz365.si/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. uredite del »http://www.mywebsite.com« s povezavo do spletnega mesta, na katerega se povezujete in ne želite, da bi bili prikazani kot napotitelj (lahko je domača stran domene ali globoka povezava/pridružena povezava; ne pozabite vključiti tudi http ali https)
  3. prilepite na novo oblikovano povezavo v objavo v spletnem dnevniku na svojem spletnem mestu ali drugih spletnih mestih in vsakič, ko nekdo klikne to povezavo, bo preusmerjen na želeno povezavo brez prenosa informacij o referenčnem spletnem mestu