Objave Gostov in članki

iWebz365.si vam ponuja možnost objave gostujoče objave ali članka. To je odlična priložnost za ustvarjanje ugleda na lokalni ravni z našo slovensko osredotočeno spletno domeno. Ta storitev je brezplačna, vendar je treba izpolniti več zahtev.

Zahteve:

  • vsebina članka mora obsegati 500 besed ali več in mora biti napisana na informativen način
  • avtentičnost članka mora prestati Copyscape (kopirani članki, spin članki NISO sprejeti)
  • vsebina članka se NE sme nanašati na igre na srečo, odrasle, farmacevtske izdelke, sovraštvo ali kar koli drugega, kar se v slovenščini zdi nezakonito ali neetično
  • vse zunanje povezave v članku bodo označene kot <<sponzorirane>> – največ 1 izhodna povezava do spletnega mesta pisca
  • vsebina članka mora biti napisana v lokalnem jeziku domene – slovenščini
  • pridržujemo si pravico do spreminjanja objavljenega članka z vključitvijo slik ali ustreznih povezav do drugih člankov

Pridržujemo si pravico, da izberemo članke, ki so objavljeni na iWebz365.si, in odstranimo vse objave, za katere menimo, da ne ustrezajo naši kakovosti ali kateri koli od zgoraj navedenih zahtev.

Druga priporočila za SEO

Vemo, da veliko ljudi želi objaviti članke, da bi pridobili povratne povezave do svojega glavnega spletnega mesta. Čeprav sprejemamo vključitev povratne povezave, bo označena kot sponzorirana. To bo še vedno ustvarilo določeno vrednost SEO, saj je še vedno povezava, ki prihaja iz nove domene in pomaga pri ustvarjanju raznolikosti povezav do lastnika.

Več možnosti SEO za vas bi bilo:

Preverite spletno mesto HowToSEO.Guide za seznam odličnih priložnosti za SEO, kot so orodja za povratne povezave, ki vam bodo pomagala najti gostujočo objavo možnosti in povečajte raznolikost povezav, orodja za vsebino za hitro pisanje pristnih člankov in raziskovalna orodja, namenjena izboljšanju vaših SERP z novimi ključnimi besedami.

Nasveti za objavo gostov

Če niste prepričani, kako pristopiti k priložnosti za gostujoče bloganje, boste morali poznati svojo nišo in kako se tržiti. Čeprav se na prvi pogled morda zdi zastrašujoče, je ta postopek pravzaprav zelo preprost. Obstaja veliko virov, ki jih lahko uporabite za iskanje ciljne skupine in ciljanje vašega sporočila. Najpomembnejši nasvet za uspeh je ohraniti pristnost. Če svojega sporočila ne morete verodostojno prenesti, boste morali nekaj spremeniti.

Prvi nasvet je, da se izogibate objavljanju gostujočih objav o sebi. Čeprav lahko svoje podjetje omenite v biografiji avtorja, večina vaše objave ne sme biti o vašem podjetju. Če niste prepričani, kako se tega lotiti, lahko uporabite orodja, kot sta Digg in Oktopus, da poiščete najboljše spletne dnevnike, ki sprejemajo objave gostov. Ko določite najboljši spletni dnevnik za svojo tržno nišo, lahko začnete pisati gostujočo objavo. Ko začnete prejemati prispevke, ne pozabite lektorirati svojih objav.

Ko izberete pravi spletni dnevnik za gostujočo objavo, morate ugotoviti, kakšno je občinstvo te spletne strani. Vaša objava za goste mora imeti teme, ki bodo pomembne za njihovo občinstvo. Uporaba platform družbenih medijev, kot sta Digg in Oktopus, vam lahko pomaga najti najbolj priljubljene objave v spletnih dnevnikih na internetu. Ko imate te informacije, lahko začnete s predstavljanjem svoje vsebine. Ne pozabite, da je vaša objava za goste namenjena pomoči njihovemu občinstvu, ne vaši lastni blagovni znamki.